JUMPING® FITNESS:

JUMPING® Fitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform på studsmattor. Gruppträningspassen körs till tempot av pulserande musik under ledning av en utbildad och diplomerad JUMPING® instruktör.

Konceptet grundades 2001 och körs över hela världen. De senaste åren har träningsformen fullkomligt exploderat i Europa. Sedan 2014 finns den i Sverige!

JUMPING® passar alla åldrar, från nybörjaren till elitidrottaren. Oberoende tidigare träningsvana och form så är det effektivt och ger snabba resultat; Du förbättrar märkbart din kondition, ökar din styrka, balans, flexibilitet och stärker benstomme och leder. Det är skonsamt för knä, höft, rygg. Mattan tar upp 70% av stötarna. Kan du inte springa p.g.a. t.ex. en knäskada så kommer du högst troligt kunna träna JUMPING®. Likaså om du har fotled, höft eller ryggproblem.  

Jumping Party 2016

JUMPING® är tre gånger så effektivt som jogging. Det beror på de konstanta variationerna i gravitation, där fler än 400 muskler spänns och slappnar av samtidigt. Det är fler än i de flesta konditionssporter.

JUMPING® är ett fantastiskt komplement till löpträning. Ger ökad spänst och ett starkare och effektivare löpsteg. En efter en av våra deltagare visar resultat. Vi vågar därför skriva att "Vi garanterar nytt personbästa med marginal efter bara 2-3 månaders regelbunden JUMPING® träning hos oss!". Vad sägs om 6-10 minuter bättre tid på milen?

JUMPING® sätter igång lymfsystemets livsviktiga cirkulation vilket både skyddar mot sjukdomar och stärker kroppens immunförsvar. Ett JUMPING® pass förbränner 600-1000 kalorier. Utöver detta ger träningsformen mängder av andra positiva hälsoeffekter, glädje och endorfinkickar. Det är beroendeframkallande. :)

ACTIVIO Jumping och pulsträning hör ihop. Vi använder oss därför av ACTIVIO pulssystemet. Genom att skaffa ett gratis Activiokonto på www.myactivio.com får man sin pulskurva direkt uppladdad efter passet till sitt konto och email.

31356908 743111549386738 1968763831110860800 o


Vi använder såklart äkta JUMPING® PROFI mattor som klarar en maxvikt på 120 kilo. 

Hjärtligt välkommen att boka in dig! 


SPORTAMORE TESTAR JUMPING HOS JUMPING HANINGE 


© PT & Coach STHLM 2019 Godkänd för F-Skatt info@jumpinghaninge.se