JUMPING® FITNESS

JUMPING® Fitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform på studsmattor. Gruppträningspassen körs till tempot av pulserande musik under ledning av en utbildad och diplomerad JUMPING® instruktör.

Konceptet grundades 2001 och körs över hela världen. Sedan hösten 2014 finns den i Sverige!

JUMPING® passar alla åldrar, från nybörjaren till elitidrottaren. Oberoende tidigare träningsvana och form så är det effektivt och ger snabba resultat; Du förbättrar märkbart din kondition, ökar din styrka, balans, flexibilitet och stärker benstomme och leder. Det är skonsamt för knä, höft, rygg. Mattan tar upp 70% av stötarna. Kan du inte springa p.g.a. t.ex. en knäskada så kommer du högst troligt kunna träna JUMPING®. Likaså om du har fotled, höft eller ryggproblem.  

Jumping Party 2016

JUMPING® är tre gånger så effektivt som jogging. Det beror på de konstanta variationerna i gravitation, där fler än 400 muskler spänns och slappnar av samtidigt. Det är fler än i de flesta konditionssporter.

JUMPING® är ett fantastiskt komplement till löpträning. Ger ökad spänst och ett starkare och effektivare löpsteg. En efter en av våra deltagare visar resultat. Vi vågar därför skriva att "Vi garanterar nytt personbästa med marginal efter bara 2-3 månaders regelbunden JUMPING® träning hos oss!". Vad sägs om flera minuters bättre tid på milen?

JUMPING® sätter igång lymfsystemets livsviktiga cirkulation vilket både skyddar mot sjukdomar och stärker kroppens immunförsvar. Ett JUMPING® pass förbränner en hel del kalorier. Utöver detta ger träningsformen mängder av andra positiva hälsoeffekter, glädje och endorfinkickar. Det är beroendeframkallande. :) Vi använder såklart äkta JUMPING® mattor som klarar en maxvikt på 120 kilo. 


ACTIVIO 

31356908 743111549386738 1968763831110860800 o

Jumping är pulsträning. Vi använder oss av ACTIVIO pulssystemet under alla våra olika pass. 

Activio informerar om din kapacitet och ork, samt motiverar oss att jobba optimalt. Vi har stenkoll på hur vi mår genom hela passet.

99% av dem som kommer till oss första gången vet inte vad de har för maxpuls. Glöm formeln "230 - ålder" eller nån annan snittformel. Maxpulsen är unik, personlig och genetisk. Hos oss får Du reda på din maxpuls redan under första jumpingpasset.

Vår Activio Master Trainer Patricia Viguurs och våra utbildade instruktörer lär dig förstå pulskurvan under passen. 

Efter passet skickas pulskurva till din mail*. Du lär dig läsa av hur du mår och vad du är kapabel till. Varje gång.

Genom att skaffa ett gratis Activiokonto på www.myactiviofitness.com får man sin pulskurva direkt efter passet till sitt konto och email.

Hjärtligt välkommen att boka in dig! 


SPORTAMORE TESTAR JUMPING HOS JUMPING HANINGE 


© PT & Coach STHLM 2023  Godkänd för F-Skatt info@jumpinghaninge.se